Balázs atya kéri megértésüket, mivel ő nem fogad e-maileket, telefonhívásokat, ezért kérjük ezek mellőzését.
Megértésüket köszöni, Mindannyiukat imádságaiban hordozza.
Járuljon hozzá Ön is a Barsi Balázs Archívum bővítéséhez. Amennyiben bármilyen saját készítésű videó felvétellel vagy rögzített hangfelvétellel rendelkezik és azt szívesen megosztaná Velünk és Balázs atya követőivel, továbbá engedélyezné, hogy az Ön által készített tartalmak tovább színesítsék archívumunkat kérjük, hogy küldje el a részünkre a barsibalazsarchiv@gmail.com elektronikus levelezési címre. Az oldal működésével vagy az archívumban található anyagokkal kapcsolatban további kérdése van? Bátran írjon nekünk, üzenetét szívesen fogadjuk!

Amennyiben a Ferencességgel, vagy a Magyarországi Ferences Renddel kapcsolatosan szeretne érdeklődni, vagy felkeltette érdeklődését a Ferences lelkiség, akkor kérjük keresse fel a Magyar Ferences rend hivatalos oldalát: ferencesek.hu
Az oldal üzemeltetője
Barsi Balázs OFM
3170. Szécsény, Haynald Lajos utca 9.
barsibalazsarchiv@gmail.com

Tárhelyszolgáltató
ferencesek.hu


A Barsi Balázs OFM Csapatának kifejezetten fontos a természetvédelem és a fenntartható, környezettudatos mindennapok éppen ezért kérjük, hogy oldalainkat ne nyomtasd ki. Amennyiben valamilyen tartalmat szeretnél szöveges formában elérni kérjük, hogy vedd fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

Tegyen a fenntartható mindennapokért!

Köszönjük!

Üdvözlettel, a Barsi Balázs OFM Csapata